Advertisement

vakacio traktor hegyi

  • Leírás
  • Instruction
  • Játék Információk
  • Hasonló játékok

jatekok > traktoros jatekok > vakacio traktor hegyi

Hegy mindig is vonzotta az embereket, másrészt a csend és a friss levegő, és másrészt a csodálatos lehetőséget, hogy időt tölteni a zavaró egyre több, hogy lehet kapni itt. Az utóbbi időben sokat havazott, és növelte a turisták száma, a helyiek azt gondolták, hogy javasoljon egy traktor út fel a hegyre. Traktorról utazók élvezhetik a lélegzetelállító kilátást, de látom, és az állatokat, hogy él a területen. A turisták még egy esélyt, hogy szálljon le a traktort, és részt vesznek etetésére, mert vannak olyan területek, ahol az emberek speciálisan hez ételt vadon élő állatok. Úgy gondoljuk, hogy tetszeni fog nektek egy ilyen út, ezért azt javasoljuk, hogy a hegyek!

Használja a billentyűzeten, hogy a traktor a hegyen, és nézni a turisták, hogy látogassa meg a gyönyörű helyeket a hegyen.

vakacio traktor hegyi egy része traktoros jatekok kategória. A játék adtunk April 6th, 2016. és ez játszott 559 szor. Reméljük élvezte vakacio traktor hegyi és kérjük, hogy játsszon más ingyenes játékokat traktoros jatekok kategória.